Nieuws

25-07-2016 09:00

Fuze Outdoor

In het weekend van 22 & 23 juli was het alweer tijd voor de 9e editie van Fuze Outdoor in het Veenendaalse Stadspark.
 
Sinds een aantal jaren is de vrijdag uitgegroeid tot één van de leukste 90’s avonden van Nederland. Ook tijdens de 9e editie van Fuze was dit weer het geval en kon je meezingen en keihard uit je dak gaan op diverse acts en dj’s.
 
Zaterdag 23 juli was het tijd voor het leukste Dance festival van midden Nederland en omstreken. Wederom waren er 3 area’s; de Hardstyle, House en Freestyle area.

Lees meer

—————

17-07-2016 09:00

City of Dance

City of Dance is een uniek festival. Het festival, dat zich focust op muziek, cultuur, kunst, talent en creativiteit, brengt bezoekers naar inspirerende en verrassende werelden waarin alles mogelijk is.
In 2016 werd het een weekendfestival, met een driedaags programma en een festivalcamping. Dus “holiday feeling” gegarandeerd! Het festival vond plaats op een nieuwe terrein aan de Oude Veerseweg in Middelburg. 
De weergoden werkten ook weer prima mee, dus het werd een geweldig festival.

Lees meer

—————

10-07-2016 09:00

Daylight Festival

Op 9 juli mochten we de techniek verzorgen voor het Daylight Festival, gehouden op Breda Airport.

Hieronder een paar impressies van een erg gezellig festival op een bijzondere locatie.

Lees meer

—————

04-07-2016 09:00

Wish Outdoor

Dit jaar mochten we voor diverse area's Op Wish Outdooor in Beek en Donk het geluid verzorgen. Naast een mooi stapeltje V-Dosc en SB28's, stonden er dit jaar dus ook diverse GAE Director sets. 

Wish Outdoor; een geweldig mooi opgezet festival met een diversiteit aan acts. Mooi om hier aan mee te mogen werken.

Lees meer

—————

01-05-2016 09:00

DissNieOkay bij Music & Show Productions

Diss Nie Okay heeft al bewezen dat ze thuis horen op de grotere festivals en podia. Zo hebben ze o.a. gespeeld op het Oerrock Festival, TT Nacht Assen, Koningsdag Grote Markt Groningen en tijdens de Roadtrip van het Sziget Festival in Budapest. Ook heeft de band zijn sporen achtergelaten bij radiozenders 3FM, Radio538 en de vele dorps – en studentenfeesten in heel Nederland.
 
In 2016 komt Diss Nie Okay met een compleet nieuwe show én een nieuwe leadzanger. De samenzang en arrangementen zijn direct herkenbaar als signature DNO elementen terwijl het publiek steevast kapot kan gaan op de herkenbare aspecten van de muziek. De geloofwaardigheid van de jongens als muzikanten staat hoog in het vaandel dus alle glitterpakjes, Aussies en andere verkleedartikelen worden thuisgelaten om de tent keer op keer op eigen kracht omver te blazen.
en.

Lees meer

—————

10-04-2016 09:00

Rave The City

Wat ooit begon in 1991 en uitgroeide tot één van BeNeLux grootste hardcore/oldschool & early rave gaat na de reunie van 2012 verder in een nieuw jasje!!!! Zonder de Early stijl uit het oog te verliezen werd er een vernieuwende saus over het legendarische concept worden gegoten verspreid over 4 jaar waarin de oude thema's herleefden!

De Silverdome te Zoetermeer bood voldoende ruimte aan alle ravers die er destijds bij waren en natuurlijk de huidige generatie die niet van ophouden wil weten! 

Lekker doorhakken en beuken op de beste platen van toen en nu! Het was een mix van herkenning als ook oude platen en artiesten in een nieuw jasje. 

Lees meer

—————

01-01-2016 09:00

Pick-Up Point DJayGEAR bij Music & Show Productions

Vanaf 1 januari 2016 Pick-Up Point van DJayGEAR.

DJayGEAR is sinds jaar en dag marktleider op het gebied vanverhuur van DJ-apparatuur voor de festivalmarkt.
Door een ongekend hoog servicelevel, heeft het bedrijf uit Veghel een vaste plek verworven bij welhaast alle toonaangevende festivals in Nederland en ver daarbuiten.
 
Om klanten uit noord en oost nederland nog beter van dienst te zijn, is er gekozen voor een Pick-Up Point dicht bij de A1, met 24-uurs service en een eigen TD.
Hier staan vanaf heden standaard 20 x CDJ-2000NXS, 6 x DJM-900NXS, 2 x XONE en 6 x SL-1200 klaar, aangevuld met diverse accessoires.
 
Wekelijks is er transport van en naar Veghel, waardoor altijd de juiste apparatuur voor handen is, mits tijdig gereserveerd.
 
Reserveren kan via Music & Show Productions of rechtstreeks via DJayGEAR, waarna wij zorgen dat alles tijdig voor u klaar staat of afgeleverd wordt.
 
Voor meer info :

Algemeen    0413 34 13 34
Storingen     06 33 90 10 25
info@djaygear.nl 
www.djaygear.nl
 

 

Lees meer

—————

31-12-2015 09:00

Terugblik op 2015

Het afgelopen jaar is er niet veel aandacht geweest voor het onderhoud van onze website.

Toch hebben we ook in 2015 niet stilgezeten en een aantal erg leuke evenementen mogen verzorgen. Hieronder daarom (in alfabetische volgorde) alsnog een aantal foto's die we doorgestuurd kregen van evenementen waarbij wij betrokken zijn geweest.
Ons goede voornemen voor 2016 voor wat betreft de website is iets actueler te zijn.
 

Apres Ski met Mie, Saasveld

Breda in Concert 

City of Dance / Go Dutch Festival Middelburg

Dream Village, Oosterhout

Drop the 90's

Fuze Outdoor, Veenendaal

Grolsch 400 jaar, Enschede

Lees meer

—————

08-11-2015 09:00

Nightmare in het Silverdome

Gisteren hadden we de eerste show met onze nieuwe V-Dosc set en als je de reacties op Partflock mag geloven, is het een goede investering geweest.

Mede dankzij de goede zorgen van Rudy Bouwens was het een vet geslaagd feestje. Het "Bruine Hout" beukte er flink op los in het Silverdome te Zoetermeer. Helaas is er op de foto's alleen een impressie van het licht te zien, maar ook Niels Bijsterveld maakte mooie plaatjes. op naar een mooi 2016!

Lees meer

—————

22-03-2015 09:00

ApresSki Met Mie

Het festival seizoen is weer begonnen!

Gisteren mochten we voor de eerste keer de volledige techniek verzorgen voor ApresSki Met Mie, in een volledig uitverkochte Ankerhal in Saasveld. De combinatie van o.a. Paul Elstak, Jerome, Matsoe Matsoe en DJ Jan Smit bleek een gouden greep van Leuveld Events.

Naast het geluid verzorgde Music & Show Productions dus ook licht, video en de complete rigging. Tom, Bas en Rik bedankt voor het vertrouwen!

Lees meer

—————

Alle artikelen

—————
Welkom bij 
Music & Show Productions!
Wij proberen u hier een indruk te geven van hetgeen wij voor u kunnen betekenen bij het ontwerpen en realiseren van de technische productie van uw evenement. 
Naast de benodigde materialen beschikken we over de kennis en ervaring die van essentieel belang zijn om een hoogwaardige productie succesvol te laten verlopen.
 
Helaas kunnen we op deze plek niet meer doen dan het oplichten van een tipje van de sluier, middels een aantal sfeerimpressies en nieuwsfeiten.
 
Vanzelfsprekend informeren we u in een persoonlijk gesprek graag over hetgeen we in uw specifieke geval kunnen betekenen.
 
Vooralsnog wensen wij u veel lees- en kijkplezier!