Nieuws

21-09-2014 09:00

Rotterdam Outdoor

Op een mooie locatie in het Roel Langerakpark in Rotterdam werd afgelopen weekend Rotterdam Outdoor gehouden. Een mooi festival, georganiseerd door de Maassilo, die dit jaar haar 10-jarig bestaan viert. Verdeeld over 5 area's waren er tussen 12.00 en 23.00 uur veel internationale acts te zien en te horen. Er was veel aandacht voor deco met terugkerende elementen uit de stad Rotterdam. Zo was er het Centraal Station (Ektuh Ektuh Stage), de Kubus woningen (Strobe) en de metro (Subway) etc.


 

Lees meer

—————

15-09-2014 09:00

Sunglow & Dutchglow Festival

Op vrijdag 12 en zaterdag 13 september vond in Mijnsheerenland resp. het Dutchglow en het Sunglow festival plaats. Na een succesvolle start van Sunglow vorig jaar, werd dit jaar op de vrijdag een extra dag met een Nederlandstalig repertoire toegevoegd. Onder de optredende acts waren o.a. Rowwen Heze, Gerard Jolink, Wolter Kroes en Lange Frans. 

De zaterdag was wederom ingevuld met Dance. Met 3 goed verzorgde area's zorgde de organisatie ervoor dat ook de liefhebbers van Oldschool en Hardstyle aan hun trekken kwamen. Hoewel al weer ver in het seizoen speelde het weer op een erg plezierige manier mee. Met 6.000 bezoekers was het festival dan ook uitverkocht 

Lees meer

—————

28-08-2014 09:00

Introductieconcert Hogeschool Enschede

Zo'n 5.000 studenten verzemelden zich woensdagavond voor het podium op de Oude Markt in Enschede voor optredens van o.a. Kraantje Pappie, Jett Rebel en Shermanology. Het Introductieconcert, jaarlijks het hoogtepunt van de introductieweek van het nieuwe schooljaar, was mede door het goede weer ook dit jaar weer een groot succes.

Lees meer

—————

04-08-2014 09:00

Open Dag FC Twente

Gisteren werd in en om De Grolsch Veste in Enschede de Open dag van FC Twente georganiseerd. Het was één van de drukst bezochte in de historie met ongeveer 30.000 bezoekers. Voor de supporters was er veel te doen. Uiteraard deelden de spelers en speelsters handtekeningen uit, konden er foto's worden gemaakt en werd het nieuwe wedstrijdshirt voor het eerst verkocht. Daarnaast waren er vele atracties, varriërend van een reuzerad tot Highland Games en dat alles gratis!

Op het grote podium waren doorlopend optredens en na het hoogtepunt; de spelerspresentatie, sloot Jannes de Open Dag af.

Lees meer

—————

21-07-2014 09:00

City of Dance en Go Dutch Festival Middelburg

Voor opdrachtgevers EYE4Dance en YouDance mochten we de techniek verzorgen voor de 4 area's van City of Dance in Middelburg. Een erg leuk en geslaagd festival met een ronduit sympathieke organisatie. Voor de zondag werd de deco dit jaar voor het eerst omgebouwd tot een totaal ander concept; het Go Dutch festival. Ook hier veel enthousiaste bezoekers. Het is een eindje rijden, maar wat ons betreft zeker de moeite waard. Daarom, graag tot volgend jaar!

Lees meer

—————

18-07-2014 09:00

Grolsch Summer Sounds weer van start

In de zomervakantie organiseert de Enschedese Horecavereniging VHSE in samenwerking met de Stichting Enschede Promotie sinds enkele jaren 5 donderdagen achter elkaar evenementen onder de noemer Grolsch Summer Sounds. Elke donderdag staat op zich en heeft een andere thema. Ook dit jaar werd er weer begonnen met het Bölke Open Air (door 't Bölke), gevolgd door de Salsa Night (door Rico Latino), de Deure XXL (Willie Oosterhuis), Enschede Rocks (Cafe Rocks), de Nix Blues Night (NiX en MeeR). Dit jaar is er zelfs een 6e avond toegevoegd; een dance feest onder de noemer Broodje Aap, georganiseerd door het gelijknaminge evenementenbureau.

Grolsch Summer Sounds: Altijd leuk! 

Lees meer

—————

08-07-2014 09:00

WK Voetbal Plein Enschede

Op de tot Oranjeplein omgedoopte Oude Markt in Enschede, draaide DJ Rob Toonen voorafgaand aan en na afloop van alle wedstrijden van Oranje. De sfeer was alle dagen geweldig en de Oude Markt liep, hoe verder het Nederlands elftal kwam, als maar voller.
Op het horecaplein kon het publiek de wedstrijden volgen op vier grote schermen. Drie van de Vereniging Horeca Stad Enschede (VHSE) en een scherm dat uitgaansgelegenheid Aspen Valley speciaal voor haar eigen terras heeft opgebouwd. Voor de toren van de Grote Kerk waren  twee podia gebouwd, een met ‘Enschede Oranjeplein’ dat het domein is van de dj en een WK Futebol Plein waar het grote scherm hangt.
 

Lees meer

—————

30-06-2014 09:00

School- en Volksfeest Goor

Vanzefsprekend ontbraken we dit jaar ook niet op het Goorse School- en Volksfeest. Van de Kindermusical, via de reunie van het Twente Combo, naar de Big Band van Apollo, de prijsuitreiking van de optochten en natuurlijk de optredens van bands als de Perfect Showband en Tilt, in alle gevallen mochten wij de techniek weer verzorgen.

Lees meer

—————

02-06-2014 09:00

Druk Hemelvaartweekend

Traditiegetrouw is het hemelvaartweekend een van de drukste weekenden van het jaar. Dit jaar waren er op de Zomerfeesten in de Hoeve 2 identieke tenten die aan elkaar geschakeld waren. Hierdoor ontstond een totale vloer van 50 x 80 meter. Optredens waren er o.a. van de BZB, Handsome Poets, Miss Montreal, Nielsson en de Hakviolen. Ook op het Woodwall Festival in Zutphen stonden 2 poda, met hier oa. Djumbo, Brainpower, Erwin Nyhoff, King of the World en Soul Sister Dance Revolution. Tot slot Was er het Twents Gitaarfestival in Enschede, waar diverse grootheden voorbij kwamen.

Lees meer

—————

26-05-2014 09:00

MegaParty Weerselo

Stilzitten is achteruitgang. Dus is de Megaparty Weerselo dit jaar voor het eerst een festival, dat met een programma vol landelijke dj's een kleine zevenduizend bezoekers hoopt te trekken.
 
Al voor de achtste keer organiseren Maarten Ensink en de broers Tom en Bas Leuveld de Megaparty in Weerselo. Maar nog geen enkele keer was het evenement gelijk aan het jaar ervoor. Steeds weer wat nieuws: een dag erbij of een dag eraf, één grote tent of meerdere tenten, kortom: stilzitten is er niet bij. Zoals ook nu bij de editie van 2014. De Megaparty Weerselo is geen gewoon tentfeest meer, het is een festival geworden. Dit jaar op zaterdag 24 en zondag 25 mei.

Lees meer

—————

Alle artikelen

—————
Welkom bij 
Music & Show Productions!
Wij proberen u hier een indruk te geven van hetgeen wij voor u kunnen betekenen bij het ontwerpen en realiseren van de technische productie van uw evenement. 
Naast de benodigde materialen beschikken we over de kennis en ervaring die van essentieel belang zijn om een hoogwaardige productie succesvol te laten verlopen.
 
Helaas kunnen we op deze plek niet meer doen dan het oplichten van een tipje van de sluier, middels een aantal sfeerimpressies en nieuwsfeiten.
 
Vanzelfsprekend informeren we u in een persoonlijk gesprek graag over hetgeen we in uw specifieke geval kunnen betekenen.
 
Vooralsnog wensen wij u veel lees- en kijkplezier!