Nieuws

21-05-2014 09:00

FC Twente: Afscheid Sander Boschker en Jaarfeest Gouden Talenten

Deze week 2 evenenten voor FC Twente. Allereerst algelopen vrijdag het Jaarfeest van Businessclub de Gouden Talenten, met o.a. optredens van Beat It, Raffaela, Show me 90's, Liz Richards en de Disco Kings, gevolgd door de afterparty ter gelegenheid van de afscheidswedstrijd van club icoon Sander Boschker afgelopen dinsdag. 

Dit keer geen grote Line Array's, maar verlichte dansvloeren, carrétjes, sfeerverlichting en deco. Een welkome afwisseling tijdens het festivalseizoen.

Lees meer

—————

30-04-2014 09:00

Martin MAC-700, Martin Mac-101 en Studio Due CS-4

Na de investering in een nieuw Line Array Systeem kon een update van het licht niet achterblijven. Vandaag kwamen er 40 nieuwe spots binnen; 16 x Martin MAC-700 en 24 x Martin MAC-101, wat het totaal brengt op 120 koppen. Naast deze moving heads zijn ook 4 Studio Due CS-4 (moving ACL's) aangeschaft.

Lees meer

—————

27-04-2014 09:00

Oranjedagen aftrap van het seizoen in Enschede

Met de Oranjedagen hebben we de aftrap gehad van wederom een mooi seizoen op de Oude markt in Enschede. 2 dagen lang was er door de Oranjevereniging, in samenspraak met Enschede Promotie en de VHSE gezorgd voor entertainment voor alle leeftijden. Op de vrijdagavond werd er op een volgelopen plein gestart met optredens van o.a. Tilt, Lickety Split, Lester Williams en Show me  90's. Koningsdag werd gestart met een Koningsontbijt voor genodigden in de Grote Kerk, onder muzikale begeleiding van het Valerius Ensemble. 's Middags waren er op de 2 podia optredens van o.a. de New Edition Big Band, DaVinci, Broadway, Highway 61 en Come Again.

Lees meer

—————

26-04-2014 09:00

Oranjenacht Gouda goed bezocht

Ook dit jaar stonden we tijdens de Oranjenacht weer in het altijd gezellige Gouda. Hoewel een stevige buit aan het begin van de avond nog roet in het eten dreigde te gooien, kwamen ca. 20.000 mensen naar de Markt om te genieten van optredens van o.a. Monique Smit en Tim Douwsma, Nielson, Gers Paroel en niet te vergeten de mannen van Vangrail. 

 

De Oranjenacht, dit jaar alweer voor de 16e keer op rij georganiseerd door organi- satieburo Grand Cayon, was voor ons een mooie gelegenheid om te kijen wat er na 100 meter over zou blijven van 8 toppen MLA6 en 6 M88 subs per kant. Het systeem overtuigde ook in de open lucht met glans!

Lees meer

—————

10-04-2014 09:00

Kidsday 2014 in Go Planet Enschede

Op woensdagmiddag 9 april vond in Go Planet in Enschede wederom een zeer geslaagde Kidsday plaats, georganiseerd door Stichting Kans voor een Kind. 
Het doel van Kidsday is om de chronisch zieke kinderen van de drie Twentse ziekenhuizen een middag lang te laten genieten van een geweldig feest. Zo waren er shows van Mr. Robot, Piraat Willian, MainStreet evenals vele kermisattracties en een keur aan allerlei lekkere dingen om te eten en te drinken.
Wij zijn trots meegeholpen te hebben aan de realisatie van dit mooie evenement.

Lees meer

—————

01-04-2014 09:00

Nieuw McCauley MLA6 Arena systeem

Voor het komende festivalseizoen is geïnvesteerd in een compleet nieuw Large Format Line Array Systeem, het McCauley MLA6. Hoewel de afgelopen jaren het merendeel van de producties zijn verzorgd met het McCauley MLA3 systeem, hebben we met het MLA6 nu ook een volwaardig Arena Systeem in huis. De headroom die dit systeem in zich heeft is ongekend en zal tijdens de komende evenementen veel mensen verbazen.

De totale investering omvat 32 x McCauley MLA6 (2x15"/2x10"/2x2"), 24 x McCauley M88 (2x18"), 4 x McCauley MB6 (fly-frame), 4 x Lab Gruppen LM26 (systeem processor), Lab Gruppen fP1000Q en fP13000 versterkers. 

Music & Show Productions beschikt hiermee over 3 volwaardige Line Array systemen, 24 elementen M.Line (mini), 24 elementen MLA3 (compact) en nu dus ook 32 elementen MLA6 (full size). Alles inclusies subs, processing en amps.

Lees meer

—————

03-02-2014 09:00

Ilse DeLange Steenwijk

Afgelopen vrijdag mochten we de techniek verzorgen voor het concert van Ilse DeLange in sporthal de Meenthe in Steenwijk. Dat Ilse ondertussen beschouwd mag worden als een van de succesvolste Nederlandse zangeressen werd ook nu weer duidelijk. Een gewedig concert van een altijd spontane Ilse met een geweldige band.

Omdat het de laatste show betrof voor de theatertour, vooraf gegaan door een repetitie gedurende de middag, werd vanuit de productie enige flexibiliteit gevraagd m.b.t. de geplande techniek. Uiteindelijk werd gekozen voor een combi van een theater lichtset, aangevuld met een festival frontsysteem. Een mooie gelegenheid om het L-Acoustics K1 en Kara eens aan de tand te voelen. Verder een leuk weerzien met een aantal oude bekenden.

Lees meer

—————

09-01-2014 13:32

Bethlehem Boulevard: culturele kerstmarkt

Bethlehem Boulevard, de culturele kerstmarkt van ‘Woar geet ’t opan met kesmis’, vond voor het eerst plaats van 19 t/m 24 december 2013.
 
In de koude dagen voor Kerst 2013 (van 19 t/m 26 december) organiseerden de jubilerende noabers van het Muziekkwartier voor het eerst Woar geet ’t opan met Kesmis? Feestelijke voorstellingen en concerten in het theater, op straat een kerstmarkt met live-muziek, Glühwein en meer. Een muzikaal kerstfestijn door jong en oud, voor jong en oud. 
 
Woar geet ’t opan met Kesmis? is een initiatief van de Nationale Reisopera, het Nederlands Symfonieorkest, Kaliber Kunstenschool , Poppodium Atak en Wilmintkheater en Muziekcentrum Enschede.
 
De Bethlehem Boulevard wordt georganiseerd door Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede i.s.m. het Culturele Zondag-team en de Stichting Enschede Promotie. 
 
De techniek, inrichting en aankleding van alle locaties werd verzorgd door Music & Show Productions, in samenwerking met Hof van Twente Verhuur.

Lees meer

—————

15-12-2013 09:00

Kerstgala Gouden Talenten FC Twente

De periode van eindejaarsfeesten, kerstborrels etc. is weer aangebroken. Ook nu mochten we weer diverse evenementen van techniek voorzien. Hieronder een imprressie van het Kerstgala van de Gouden Talenten Businessclub van FC Twente. 

Lees meer

—————

14-10-2013 09:00

Greenfields festival

Als uit het niets was daar dit jaar opeens het Greenfields Festival. Een nieuw Dance Event, onstaan uit een samenwerking tussen het Hunefestival en High Energy Events, organisator van o.a. MegaBase, Hardshock Festival en Fusion of Dance. Hoewel het festival voor de eerste keer werd georganiseerd, werd het direct goed aangepakt; Een ruim opgezet terrein, 4 area's, meer dan voldoende eet en drinkgelegenheid en veel aandacht voor aankleding in uitstraling. Al vroeg in de middag liepen de tenten steeds voller. Voornamelijk de hardere stijlen deden het hier goed. 

Het werd een mooi evenement met louter positieve reacties op o.a. PartyFlock. Omdat er erg veel mooie foto's zijn gemaakt, willen we er hier toch een paar laten zien.

Lees meer

—————

Alle artikelen

—————
Welkom bij 
Music & Show Productions!
Wij proberen u hier een indruk te geven van hetgeen wij voor u kunnen betekenen bij het ontwerpen en realiseren van de technische productie van uw evenement. 
Naast de benodigde materialen beschikken we over de kennis en ervaring die van essentieel belang zijn om een hoogwaardige productie succesvol te laten verlopen.
 
Helaas kunnen we op deze plek niet meer doen dan het oplichten van een tipje van de sluier, middels een aantal sfeerimpressies en nieuwsfeiten.
 
Vanzelfsprekend informeren we u in een persoonlijk gesprek graag over hetgeen we in uw specifieke geval kunnen betekenen.
 
Vooralsnog wensen wij u veel lees- en kijkplezier!