Nieuws

13-10-2013 09:00

Hunefestival weer gegroeid

Het Hunefestival in Ruinerwold werd dit jaar voor de 3e keer georganiseerd. Na op de vorige edities onderanderen Rowwen heze, Kane en Ilse DeLange al te hebben gepresenteerd, werd er dit jaar gekozen voor een andere opzet. In plaats van 1 grote tent, werd de stap gemaakt naar een heus festival met 4 area's. In de grote (Pop) tent stonden o.a. Miss Montreal, Memphis Maniacs en Direct, in de (Rock) tent o.a. The Sweet en de andere area's waren gereserveerd voor boerenrock en piraten. Een erg leuke opzet met een geweldige sfeer.

Lees meer

—————

29-08-2013 09:00

Introductieconcert Enschede

Waarmenig organisator zich het hoofd breekt over de vraag hoe je voldoende publiek kunt trekken, lukt het de organisatie van het Introductoeconcert elk jaar weer de Oude Markt in Enschede vol te trekken. Dit jaar lukte het met optredens van o.a. Kennsington, Chef'Special en Vato Gonzalez..

Lees meer

—————

19-07-2013 09:00

Grolsch Summer Sounds weer van start

Het is weer vakantietijd, dus tijd voor de Grolsch Summer Sounds!

Enkele jaren geleden werd besloten de koop(donderdag)avonden in het centrum van Enschede een beetje op te leuken met een aantal gratis toegankelijk muziekevenementen. Het bleek een formule die ondertussen al jarenlang zijn vruchten afwerpt. Tijdens de Grolsch Summer Sounds is de Oude Markt niet zelden gewoon vol.

Ook dit jaar beet het Bölke het spits weer af met haar Open Air Party, de komende weken gevolgd door o.a. De Deure XXL, en een Salsa, Blues en Rock Nignt.

Lees meer

—————

30-06-2013 09:00

750 Jaar Goor / School- en Volksfeest Goor

Twee weken lang was er van alles toe doen in Goor. Naast het jaarlijkse School- en Volksfeest, in het laatste volledige weekend van juni, was er dit jaar iets bijzonders te vieren. Goor bestaat n.l. 750 jaar! en dat hebben we geweten.

Naast diverse optredens van bekende en minder bekende bands, toneelvoorstellingen en uitvoeringen van muziekverenigingen, was er een groots opgezeofficieel gedeelte, waar niet alleen afgevaardigden van de provincie en bestuurders van buurtgemeenten aanwezig waren, maar waar ook onze koning en koningin, Willem Alexander en Maxima acte de presence gaven.

Al met al 2 drukke weken, waarbij de techniek voor zowel de tent als nagenoeg alle andere plekken net als andere jaren ook nu weer werd ingevuld door Music & Show Productions.

Lees meer

—————

30-05-2013 09:00

Oranjenacht Gouda

Dit jaar mochten we namens Purple de techniek verzorgen voor de Oranjenacht in Gouda. Een mooi evenement op een prachtige locatie. Organisator Grand Canyon had de touwtjes prima in handen en alles verliep dan ook in een erg relaxte sfeer. Hoewel de temperatuur niet altijd even goed meewerkte, was het plein toch zo goed als vol. 

Line-up: o.a. De Kik, Vangrial en 2Unlimited.    

Lees meer

—————

14-05-2013 09:00

Zomerfeesten de Hoeve weer groot succes

Ook voor dit jaar is de organisatie van "de Hoeve" er weer in geslaagd een aantal leuke acts vast te leggen. Met optredens van o.a. Normaal, Kensington, BZB en Go Back To The Zoo, de Hakviolen, Beat-It, Vangrail en Beethoven was er genoeg te zien. En dat alles voor maximaal € 7,50 entree. Het blijft knap.

Waar bij veel evenementen de tent alleen maar kleiner wordt, koos de Hoeve er dit jaarjuist voor een grotere tent in te zetten voor de "grotere" acts, waardoor  er meer mogelijkheden waren m.b.t de aankleding van de tent en de optredende bands ook beter tot hun recht kwamen. Naast deco werden dit jaar ook lasers en special FXingezet. Al met al een mooi evenement dat naar volle tevredenheid is verlopen.

Lees meer

—————

15-10-2012 09:00

Hunefestival; Kane, Ilse DeLange en meer

De 2e editie van het Hunefestival mag wederom een grandioos succes genoemd worden. Meer dan 5.500 bezoekers kwamen op vrijdagavond naar Ruinerwold voor optredens van Kane, Ilse DeLange, Nick & Simon en de Hakviolen. Hoewel het weer er alles aan deed zoveel mogelijk mensen thuis bij de kachel te houden, bleek het festival in haar 2 jarige bestaan genoeg aantrekkings-kracht te hebben om het natuurgeweld te trotseren. De tent was gewoon propvol!

Op zaterdag bleken europa's beste Iron Maiden en AC/DC coverbands, resp. Up the Irons en High Voltage, samen met de regionale helden van Jurassic Park, in staat de iets aangepaste tent nog aardig te vullen.

Een lastige opgave voor de organisatie dit succes volgend jaar weer te overtreffen.

 

 

Lees meer

—————

07-10-2012 09:00

Bedrijfsfeesten, Beurzen en presentaties

Traditiegetrouw is de winter het seizoen waarin de zakelijke markt zich het meest profileert. Naast diverse bedrijfs evenementen rondom de jaarwisseling, zitten we weer volop in de beursstands en presentaties, varierend van nieuwe producten tot jaarcijfers.

Music & Show Productions heeft zich er de afgelopen jaren meer en meer op toegelegd deze markt optimaal te bedienen. Naast investeringen in presentatiematerialen, zoals plasma-schermen, beamers en LED, heeft dit ook consequenties gehad voor de benadering, communicatie en organisatie. Hoewel een bedrijfsevenement wat techniek betreft vaak niet eens zo heel veel verschilt van een theaterproductie of zelfs een dance-festival, worden organisatorische en personele aspecten hier vaak toch net weer iets anders geïnterpreteerd. 

Wij zijn dan ook trots dat ons bedrijf in relatief korte tijd niet alleen de omslag heeft kunnen maken naar de zakelijke markt, maar hier zelfs een serieuze speler is geworden.

Lees meer

—————

01-10-2012 09:00

Theaterseizoen weer geopend

Waar de festivals zich verplaatsen van de buitenter-reinen naar de hallen, worden de feesttenten door diverse acts ingeruild voor theaters.

Ook dit jaar verzorgen we weer diverse theater-producties. Hoewel we wekelijks in de meest uiteen-lopende uithoeken van het land te vinden zijn, zijn we stiekem het meest trots wederom leverancier te zijn voor de 2 toonaangevende producties in het Twents; Helligen Hendrik en Ode aan de Wierdense Revue. Van eerstgenoemde zijn nagenoeg alle voorstellingen zijn nu reeds uitverkocht!

Lees meer

—————

28-09-2012 09:00

Veel nieuwe producten

Ook dit jaar is ons verhuurbestand in de loop van het seizoen weer uitgebreid met de nodige nieuwe materialen. 

Naast de reeds aanwezige M.Line en MLA3 line array's, werd dit seizoen op diverse evenementen McCauley's grote broer het MLA6 systeem ingezet. Dit full size line array (2x15"/2x10"/2x2") wist telkens veel indruk te maken.

Op het gebied van rigging is o.a geïnvesteerd in Slick Klaptruss (FT) en boxtruss (GS) en 16 Loadestar takels.

Tenslotte zijn er ook weer diverse nieuwe specials te bewonderen op lichtgebied. Wat te denken van o.a. 60 x LED PixelWash, 40 x LED PixelBar12, 60 x Acitve Sunstrip, 8 x LED WalWasher, 9 x CityColor etc.

Lees meer

—————

Alle artikelen

—————
Welkom bij 
Music & Show Productions!
Wij proberen u hier een indruk te geven van hetgeen wij voor u kunnen betekenen bij het ontwerpen en realiseren van de technische productie van uw evenement. 
Naast de benodigde materialen beschikken we over de kennis en ervaring die van essentieel belang zijn om een hoogwaardige productie succesvol te laten verlopen.
 
Helaas kunnen we op deze plek niet meer doen dan het oplichten van een tipje van de sluier, middels een aantal sfeerimpressies en nieuwsfeiten.
 
Vanzelfsprekend informeren we u in een persoonlijk gesprek graag over hetgeen we in uw specifieke geval kunnen betekenen.
 
Vooralsnog wensen wij u veel lees- en kijkplezier!