Nieuws

12-05-2008 09:00

Grolsch Internationaal Jazz Festival 9 t/m 12 mei 2008

Dit jaar werd voor de 2e achtereenvolgende keer het Grolsch Internationaal Jazz Festival gehouden. Met acts als Deborah J. Carter, Kim Hoorweg, Eric Vloeimans, Trio Nuevo, Brussels Jazz Orchestra & David Linx, Amina Vigorova, Jumpin’ Jive en The New Generations Bigband met Cor Bakker en Pete Philly verdeeld over 3 podia in de binnenstad werd dit jaar wederom een programma van hoog niveau neergezet. 

Het Jazz Festival speelde zich gedurende 4 achtereenvolgende dagen af ronde de Oude Markt in Enschede. Op alle podia werd gebruik gemaakt van een McCauley Sound Line Array (MLA3 en M.Line), waarbij zowel met analoge (H-2000 / PM-3500 / LMx) als digitale (M7’s / LS9) mengtafels werd gewerkt. 

Lees meer

—————

Alle artikelen

—————
Welkom bij 
Music & Show Productions!
Wij proberen u hier een indruk te geven van hetgeen wij voor u kunnen betekenen bij het ontwerpen en realiseren van de technische productie van uw evenement. 
Naast de benodigde materialen beschikken we over de kennis en ervaring die van essentieel belang zijn om een hoogwaardige productie succesvol te laten verlopen.
 
Helaas kunnen we op deze plek niet meer doen dan het oplichten van een tipje van de sluier, middels een aantal sfeerimpressies en nieuwsfeiten.
 
Vanzelfsprekend informeren we u in een persoonlijk gesprek graag over hetgeen we in uw specifieke geval kunnen betekenen.
 
Vooralsnog wensen wij u veel lees- en kijkplezier!