In de afgelopen 20 jaar heeft Music & Show Productions zich ontwikkeld tot één van de toonaangevende spelers op het gebied van de verhuur van professionele licht- en geluidsapparatuur in Nederland.

Ons productenpakket omvat naast een enorme hoeveelheid licht- en geluidsapparatuur relatief veel riggingmaterialen (hijsmaterialen, trussen etc.) Ook zijn wij de laatste jaren behoorlijk gegroeid in AV apparatuur, zoals projectiesstemen, plasmaschermen, discussiesystemen e.d. Vanzelfsprekend hebben we ook een grote capaciteit in stroomvoorziening en beschikken we over een uitgebreide vloot representatieve transportmiddelen.
 
Aangezien de markt zich telkens sneller blijft ontwikkelen, investeren wij doorlopend in nieuwe producten. Ook dit jaar zijn er weer een groot aantal items aan ons verhuurbestand toegevoegd waarbij door ons consequent gekozen wordt voor internationaal geaccepteerde producten en systemen van industry leaders.
Hierbij zijn wij vaak een tikeltje eigenwijs en kiezen we regelmatig voor producten waarmee we ons enigszins kunnen onderscheiden van onze branchegenoten. De kwaliteit zal echter nooit ter discussie staan.
 
Middels de menubalk kunt u door de diverse productgroepen manoeuvreren, zodat u een goede indruk kunt krijgen van de materialen die door ons worden ingezet. Van elk artikel is een product beschrijving toegevoegd.