Nieuws

15-03-2009 09:00

Wipneus & Pim naar Music & Show Productions

Ze heten DJ’s Wipneus & Pim en ze staan garant voor ouderwets feesten, oftewel dansen en springen op de leukste platen uit de muziekgeschiedenis. En dat zijn behalve lekkere ‘cheesy’ platen als ‘When the rain begins to fall’ van Pia Zadora en de herkenninsgmelodie van ‘The A-team’ ook ‘Seven Nations Army’ van de White Stripes en een goeie house-deun. Met hun hilarische ‘feel-good’-acts hebben Wipneus & Pim een nieuwe dj-cultuur tot stand gebracht. Daarin speelt de participatie met hun publiek een hoofdrol door middel van danswedstrijden, ouderwetse ‘jongens-tegen-de-meisjes’-competities en playback-battles.

Wipneus & Pim treden op voor jong, oud en alles wat daar tussenin zit. Ze hebben een hele leuke theatershow voor de kids, ze zetten feesttenten en popzalen op hun kop, maken bedrijfsfeesten pas écht leuk en kunnen de juiste toon zetten op elke ontvangst of bijeenkomst.

Techniek van Wipneus & Pim vanaf nu door Music & Show Productions. 

Meer info op www.wipneusenpim.nl

 

Lees meer

—————

01-03-2009 09:00

Vital Sign naar Music & Show Productions

Na reeds enige tijd te hebben gelonkt, heeft ook Vital Sign onlangs definitief de overstap gemaakt naar Music & Show Productions. Hoofdreden was dat de band door steeds groter wordende optredens behoefte kreeg aan een verhuurbedrijf met meer back-up en ervaring.

Vital Sign timmert ondertussen al weer zo’n 10 jaar fanatiek aan de weg, al die tijd in dezelfde vierkoppige bezetting. Het repertoire bestaat voornamelijk uit rock georiënteerde covers, maar varieert van Van Halen tot ABBA.. En dat zonder toetsenist!

Sinds kort is de band exclusief te boeken met zangeres Ellen (Eeftink), die vooral bekend is geworden doordat ze de 3e plek wist te bereiken in de finale van Idols 2007.Mede door de toevoeging van Ellen is Vital Sign niet meer weg te denken uit de programmering van veel discotheken en feesttenten.

Meer info op www.vitalsign.nl

 

Lees meer

—————

01-01-2009 09:00

Travelin Band naar ander management


Goede wijn behoeft geen krans en ook de Travelin Band behoeft in Oost Nederland niet veel introductie. Al meer dan 20 jaar begeleid de band artiesten tijdens showavonden, bruiloften  of bedrijfsfeesten. Maar net zo makkelijk speelt de Travelin Band ook elke feesttent plat.

Toch was de band van mening dat er meer uit te halen viel. Om die reden is onlangs de overstap gemaakt naar een nieuw management: Music & Match.

Erwin Zwierink (Music & Match) heeft direct een aantal artistieke en technische zaken onder handen genomen om de band nog aantrekkelijker te maken voor haar opdrachtgevers. Zo is o.a. het geluid en licht van de Travelin Band totaal aangepast.

Meer info op www.travelinband.nl en www.musicandmatch.nl

Lees meer

—————

18-05-2008 09:00

Huldiging FC Twente

FC Twente heeft zich met een 0-0 gelijkspel tegen Ajax afgelopen zondag geplaatst voor de voorronden van de Champions League! Reden voor een feestje!

Meer dan 20.000 supporters waren op zondag 18 mei op de Oude Markt in Enschede getuige van de huldiging van FC Twente voor het behalen van Europees voetbal. De club heeft een ijzersterk seizoen achter de rug, dat hiermee beloond werd. In combinatie met het vernieuwde stadion (van Arke Stadion omgedoopt in Grolsch Veste) dat plaats biedt aan meer dan 24.000 toeschouwers was er reden genoeg voor een feestje.


 

Hoewel het door velen wordt betreurt dat trainer Fred Rutten Twente verruilt voor Schalke 04, kan ook Rutten terugkijken op een meer dan succesvol seizoen bij Twente. Het publiek kwam dan ook in grote getale naar de Oude markt om spelers en coach te huldigen.

   

 

 

Music & Show Productions verzorgde binnen 24 uur de volledige techniek voor het evenement dat door RTV Oost rechtstreeks werd uitgezonden. 

Naast de techniek op het podium werden 10 City Colors ingezet, die samen met het vuur en de shirts van de supporters zorgden voor een roodverlichte binnenstad. 

 

Lees meer

—————

12-05-2008 09:00

Grolsch Internationaal Jazz Festival 9 t/m 12 mei 2008

Dit jaar werd voor de 2e achtereenvolgende keer het Grolsch Internationaal Jazz Festival gehouden. Met acts als Deborah J. Carter, Kim Hoorweg, Eric Vloeimans, Trio Nuevo, Brussels Jazz Orchestra & David Linx, Amina Vigorova, Jumpin’ Jive en The New Generations Bigband met Cor Bakker en Pete Philly verdeeld over 3 podia in de binnenstad werd dit jaar wederom een programma van hoog niveau neergezet. 

Het Jazz Festival speelde zich gedurende 4 achtereenvolgende dagen af ronde de Oude Markt in Enschede. Op alle podia werd gebruik gemaakt van een McCauley Sound Line Array (MLA3 en M.Line), waarbij zowel met analoge (H-2000 / PM-3500 / LMx) als digitale (M7’s / LS9) mengtafels werd gewerkt. 

Lees meer

—————

Alle artikelen

—————
Welkom bij 
Music & Show Productions!
Wij proberen u hier een indruk te geven van hetgeen wij voor u kunnen betekenen bij het ontwerpen en realiseren van de technische productie van uw evenement. 
Naast de benodigde materialen beschikken we over de kennis en ervaring die van essentieel belang zijn om een hoogwaardige productie succesvol te laten verlopen.
 
Helaas kunnen we op deze plek niet meer doen dan het oplichten van een tipje van de sluier, middels een aantal sfeerimpressies en nieuwsfeiten.
 
Vanzelfsprekend informeren we u in een persoonlijk gesprek graag over hetgeen we in uw specifieke geval kunnen betekenen.
 
Vooralsnog wensen wij u veel lees- en kijkplezier!