Nieuws

08-05-2017 09:00

Fairytale; Where Fantasy Meets Reality

Eens per jaar… op een mooie lentedag in mei… Komen duizenden gezellige, leuke, mooie en fijne mensen samen aan de Eftelingsestraat in Kaatsheuvel om samen een sprookje te beleven. In het land waar sprookjes in één adem genoemd worden met haar thuisbasis, zal hèt sprookjesfestival van Nederland haar poorten openen. Dansend met je vrienden en vriendinnen op knallende beats op een mooi aangekleed festivalterrein waar je je nog een kind mag voelen en waar je fantasieën werkelijkheid worden.

Voor ons was het de eerste keer Fairytale, maar zeker niet de laatste!

Lees meer

—————

01-05-2017 09:00

Rental Update: 60 nieuwe Robe spots

Nieuw in de verhuur: 24 x Robe Pointe en 36 x Robe LEDBeam150

Naast de reeds aanwezige Martin spots (o.a. MAC-III, MAC700, MAC101) en Infinity spots (iB2R, iS200, iW720) is onlangs besloten tot een investering in een aantal Robe spots. Naast de alom bekende Robe Pointe werd ook gekozen voor de onlangs in Frankfurt geïntroduceerde LEDBeam150. Hiermee heeft Music & Show Productions de pirmeur als het eerste bedrijf in Nederland dat de LEDBeam 150 in gebruik heeft genomen.

Lees meer

—————

28-04-2017 09:00

Kingsland Twente, Oranje Festival, Villa Ananas, Oranjedagen Enschede

Het waren weer drukke tijden tijdens de Koningsdagen.

Zo mochten we in Rotterdam alle area's verzorgen op het Soranje Festival, met oa Afrojack en stonden we op Kingsland Twente met oaTiësto. Daar tussendoor nog even Villa Ananas in beek en Donk en de Oranjedagen op de Oude markt in Enschede.

Lees meer

—————

10-04-2017 09:00

Daydream Festival, Lommel België

Dit jaar waren we naast de complete audio ook verantwoordelijk voor een groot gedeelte van het licht op Daydream Festival.

Hieronder een aantal foto's.

Lees meer

—————

06-01-2017 09:00

Rental Update: DiGiCo consoles toegevoegd

Lees meer

—————

18-12-2016 09:00

Ace of Spades

Ace of Spades - The Secret Society werd op 17 december voor de eerste keer georganiseerd door Paaspop Events en WiSH Outdoor. De absolute toppers van de hardstyle scene gaven acte de présence in manege de Molenheide te Schijndel. Een top evenement met een geweldige sfeer, mede dankzij de goede organisatie en mooie deco door de Stage Kings..

Music & Show Productions was verantwoordelijk voor de totale technische productie.

Lees meer

—————

06-11-2016 09:00

Nightmare

Nightmare, mother of all hardcore raves, wegens succes geprolongeerd in de Silverdome.

Blijft een erg bijzonder feestje, maar prima sfeer en meer dan voldoende decibellen.

Lees meer

—————

26-09-2016 09:00

Rental Update: V-Dosc set verdubbeld, KARA en 115XT HiQ

Lees meer

—————

12-09-2016 09:00

Sunglow en Dutchglow

Ook dit jaar waren we weer verantwoordelijk voor de techniek op Sunglow en Dutchglow, dat wederom gehouden werd op Recreatieoord Binnemaas in Mijnsheerenland. Op de vrijdagavond werd het erg gezellig met o.a. Wolter Kroes en Jeroen van der Boom en op de zaterdag knalde het weer als vanouds, met dit jaar geen 3, maar 4 area’s; Sunglow Festival Mainstage - House and more, Oldschool Gangsters - Classics & Early Rave, I Love Beatz - Freestyle, Hardstyle, Hardcore, Techno aS U aRe - Techno & tech house.

Lees meer

—————

03-09-2016 09:00

Dream Village

Dream Village is een festival met 9 area's met verschillende soorten dance Muziek, georganiseerd door EYE4dance. 
EYE4Dance ontwerpt en bouwt een fantastisch dorp, waar de bewoners genieten van het muzikale droomweekend. Dream Village werd dit jaar alweer voor de 4e keer gehouden en Music & Show Productions was verantwoordelijk voor de techniek op 5 area's.

Lees meer

—————

Alle artikelen

—————
Welkom bij 
Music & Show Productions!
Wij proberen u hier een indruk te geven van hetgeen wij voor u kunnen betekenen bij het ontwerpen en realiseren van de technische productie van uw evenement. 
Naast de benodigde materialen beschikken we over de kennis en ervaring die van essentieel belang zijn om een hoogwaardige productie succesvol te laten verlopen.
 
Helaas kunnen we op deze plek niet meer doen dan het oplichten van een tipje van de sluier, middels een aantal sfeerimpressies en nieuwsfeiten.
 
Vanzelfsprekend informeren we u in een persoonlijk gesprek graag over hetgeen we in uw specifieke geval kunnen betekenen.
 
Vooralsnog wensen wij u veel lees- en kijkplezier!