Nieuws

22-08-2016 10:00

Decibel Outdoor

Decibel outdoor festival,dat elk jaar uitverkocht is, begon in 2002. De eerste editie, met 4 kleine areas, vond plaatst vlak bij Rotterdam. Na 3 jaar, verhuisde Decibel naar Lingebos bij Gorinchem, waarna het uiteindelijk permanent verplaatst werd naar Beekse bergen, bij Tilburg in 2006. De festivalsites liggen aan een prachtige waterpartij met kleine stranden, houten area's en gezellige kleine plekjes om het ultieme festival gevoel te creëren. Decibel is uitgegroeid naar 15 area's waaronder een aantal eigen stages voor Pussy lounge, Euphoria, back2school, Hardcore4life and Loudness. 

Lees meer

—————

22-08-2016 00:00

Dance Valley, Dutch Valley, Latin Village

Al 21 jaar lang staat augustus in het teken van maar één ding: Dance Valley festival! Als het oudste Dance festival van Nederland tovert Dance Valley met zijn verschillende stijlen de Velsen Valley in Spaarnwoude elk jaar weer om tot een ware festival beleving. Met de geweldige line-up van dit jaar, mocht je Dance Valley festival absoluut niet missen! Dance Valley behoort tot de top Dance festivals 2016 van Europa.

Lees meer

—————

09-08-2016 09:00

Crazy Sexy Cool

Naast Breda in Concert / Drop the '90's, hadden we op 6 augustus ook Crazy Sexy Cool.
Crazy Sexy Cool 'Magical Fairy Tale Festival' vond plaats in het Zuiderpark te Rotterdam. 
Het festival van het jaar knalde op 6 augustus met o.a. Dyna, Gers Pardoel, Ronnie Flex, Gregor Salto, SFB, Jayh Jawson, Billy The Kit, F1rstman, Leroy Styles, Ravitez. 5 area's verdeeld over een geweldige locatie, prima weer en een fantastische sfeer.

Lees meer

—————

08-08-2016 09:00

Breda in Concert & Drop the '90's

Op 6 en 7 augustus mochten we wederom de techniek verzorgen voor Breda in Concert en Drop the '90's op het Chasséveld in Breda.

Lees meer

—————

25-07-2016 09:00

Fuze Outdoor

In het weekend van 22 & 23 juli was het alweer tijd voor de 9e editie van Fuze Outdoor in het Veenendaalse Stadspark.
 
Sinds een aantal jaren is de vrijdag uitgegroeid tot één van de leukste 90’s avonden van Nederland. Ook tijdens de 9e editie van Fuze was dit weer het geval en kon je meezingen en keihard uit je dak gaan op diverse acts en dj’s.
 
Zaterdag 23 juli was het tijd voor het leukste Dance festival van midden Nederland en omstreken. Wederom waren er 3 area’s; de Hardstyle, House en Freestyle area.

Lees meer

—————

17-07-2016 09:00

City of Dance

City of Dance is een uniek festival. Het festival, dat zich focust op muziek, cultuur, kunst, talent en creativiteit, brengt bezoekers naar inspirerende en verrassende werelden waarin alles mogelijk is.
In 2016 werd het een weekendfestival, met een driedaags programma en een festivalcamping. Dus “holiday feeling” gegarandeerd! Het festival vond plaats op een nieuwe terrein aan de Oude Veerseweg in Middelburg. 
De weergoden werkten ook weer prima mee, dus het werd een geweldig festival.

Lees meer

—————

10-07-2016 09:00

Daylight Festival

Op 9 juli mochten we de techniek verzorgen voor het Daylight Festival, gehouden op Breda Airport.

Hieronder een paar impressies van een erg gezellig festival op een bijzondere locatie.

Lees meer

—————

04-07-2016 09:00

Wish Outdoor

Dit jaar mochten we voor diverse area's Op Wish Outdooor in Beek en Donk het geluid verzorgen. Naast een mooi stapeltje V-Dosc en SB28's, stonden er dit jaar dus ook diverse GAE Director sets. 

Wish Outdoor; een geweldig mooi opgezet festival met een diversiteit aan acts. Mooi om hier aan mee te mogen werken.

Lees meer

—————

01-05-2016 09:00

DissNieOkay bij Music & Show Productions

Diss Nie Okay heeft al bewezen dat ze thuis horen op de grotere festivals en podia. Zo hebben ze o.a. gespeeld op het Oerrock Festival, TT Nacht Assen, Koningsdag Grote Markt Groningen en tijdens de Roadtrip van het Sziget Festival in Budapest. Ook heeft de band zijn sporen achtergelaten bij radiozenders 3FM, Radio538 en de vele dorps – en studentenfeesten in heel Nederland.
 
In 2016 komt Diss Nie Okay met een compleet nieuwe show én een nieuwe leadzanger. De samenzang en arrangementen zijn direct herkenbaar als signature DNO elementen terwijl het publiek steevast kapot kan gaan op de herkenbare aspecten van de muziek. De geloofwaardigheid van de jongens als muzikanten staat hoog in het vaandel dus alle glitterpakjes, Aussies en andere verkleedartikelen worden thuisgelaten om de tent keer op keer op eigen kracht omver te blazen.
en.

Lees meer

—————

10-04-2016 09:00

Rave The City

Wat ooit begon in 1991 en uitgroeide tot één van BeNeLux grootste hardcore/oldschool & early rave gaat na de reunie van 2012 verder in een nieuw jasje!!!! Zonder de Early stijl uit het oog te verliezen werd er een vernieuwende saus over het legendarische concept worden gegoten verspreid over 4 jaar waarin de oude thema's herleefden!

De Silverdome te Zoetermeer bood voldoende ruimte aan alle ravers die er destijds bij waren en natuurlijk de huidige generatie die niet van ophouden wil weten! 

Lekker doorhakken en beuken op de beste platen van toen en nu! Het was een mix van herkenning als ook oude platen en artiesten in een nieuw jasje. 

Lees meer

—————

Alle artikelen

—————
Welkom bij 
Music & Show Productions!
Wij proberen u hier een indruk te geven van hetgeen wij voor u kunnen betekenen bij het ontwerpen en realiseren van de technische productie van uw evenement. 
Naast de benodigde materialen beschikken we over de kennis en ervaring die van essentieel belang zijn om een hoogwaardige productie succesvol te laten verlopen.
 
Helaas kunnen we op deze plek niet meer doen dan het oplichten van een tipje van de sluier, middels een aantal sfeerimpressies en nieuwsfeiten.
 
Vanzelfsprekend informeren we u in een persoonlijk gesprek graag over hetgeen we in uw specifieke geval kunnen betekenen.
 
Vooralsnog wensen wij u veel lees- en kijkplezier!