Nieuws

01-01-2016 09:00

Pick-Up Point DJayGEAR bij Music & Show Productions

Vanaf 1 januari 2016 Pick-Up Point van DJayGEAR.

DJayGEAR is sinds jaar en dag marktleider op het gebied vanverhuur van DJ-apparatuur voor de festivalmarkt.
Door een ongekend hoog servicelevel, heeft het bedrijf uit Veghel een vaste plek verworven bij welhaast alle toonaangevende festivals in Nederland en ver daarbuiten.
 
Om klanten uit noord en oost nederland nog beter van dienst te zijn, is er gekozen voor een Pick-Up Point dicht bij de A1, met 24-uurs service en een eigen TD.
Hier staan vanaf heden standaard 20 x CDJ-2000NXS, 6 x DJM-900NXS, 2 x XONE en 6 x SL-1200 klaar, aangevuld met diverse accessoires.
 
Wekelijks is er transport van en naar Veghel, waardoor altijd de juiste apparatuur voor handen is, mits tijdig gereserveerd.
 
Reserveren kan via Music & Show Productions of rechtstreeks via DJayGEAR, waarna wij zorgen dat alles tijdig voor u klaar staat of afgeleverd wordt.
 
Voor meer info :

Algemeen    0413 34 13 34
Storingen     06 33 90 10 25
info@djaygear.nl 
www.djaygear.nl
 

 

Lees meer

—————

31-12-2015 09:00

Terugblik op 2015

Het afgelopen jaar is er niet veel aandacht geweest voor het onderhoud van onze website.

Toch hebben we ook in 2015 niet stilgezeten en een aantal erg leuke evenementen mogen verzorgen. Hieronder daarom (in alfabetische volgorde) alsnog een aantal foto's die we doorgestuurd kregen van evenementen waarbij wij betrokken zijn geweest.
Ons goede voornemen voor 2016 voor wat betreft de website is iets actueler te zijn.
 

Apres Ski met Mie, Saasveld

Breda in Concert 

City of Dance / Go Dutch Festival Middelburg

Dream Village, Oosterhout

Drop the 90's

Fuze Outdoor, Veenendaal

Grolsch 400 jaar, Enschede

Lees meer

—————

08-11-2015 09:00

Nightmare in het Silverdome

Gisteren hadden we de eerste show met onze nieuwe V-Dosc set en als je de reacties op Partflock mag geloven, is het een goede investering geweest.

Mede dankzij de goede zorgen van Rudy Bouwens was het een vet geslaagd feestje. Het "Bruine Hout" beukte er flink op los in het Silverdome te Zoetermeer. Helaas is er op de foto's alleen een impressie van het licht te zien, maar ook Niels Bijsterveld maakte mooie plaatjes. op naar een mooi 2016!

Lees meer

—————

22-03-2015 09:00

ApresSki Met Mie

Het festival seizoen is weer begonnen!

Gisteren mochten we voor de eerste keer de volledige techniek verzorgen voor ApresSki Met Mie, in een volledig uitverkochte Ankerhal in Saasveld. De combinatie van o.a. Paul Elstak, Jerome, Matsoe Matsoe en DJ Jan Smit bleek een gouden greep van Leuveld Events.

Naast het geluid verzorgde Music & Show Productions dus ook licht, video en de complete rigging. Tom, Bas en Rik bedankt voor het vertrouwen!

Lees meer

—————

21-09-2014 09:00

Rotterdam Outdoor

Op een mooie locatie in het Roel Langerakpark in Rotterdam werd afgelopen weekend Rotterdam Outdoor gehouden. Een mooi festival, georganiseerd door de Maassilo, die dit jaar haar 10-jarig bestaan viert. Verdeeld over 5 area's waren er tussen 12.00 en 23.00 uur veel internationale acts te zien en te horen. Er was veel aandacht voor deco met terugkerende elementen uit de stad Rotterdam. Zo was er het Centraal Station (Ektuh Ektuh Stage), de Kubus woningen (Strobe) en de metro (Subway) etc.


 

Lees meer

—————

15-09-2014 09:00

Sunglow & Dutchglow Festival

Op vrijdag 12 en zaterdag 13 september vond in Mijnsheerenland resp. het Dutchglow en het Sunglow festival plaats. Na een succesvolle start van Sunglow vorig jaar, werd dit jaar op de vrijdag een extra dag met een Nederlandstalig repertoire toegevoegd. Onder de optredende acts waren o.a. Rowwen Heze, Gerard Jolink, Wolter Kroes en Lange Frans. 

De zaterdag was wederom ingevuld met Dance. Met 3 goed verzorgde area's zorgde de organisatie ervoor dat ook de liefhebbers van Oldschool en Hardstyle aan hun trekken kwamen. Hoewel al weer ver in het seizoen speelde het weer op een erg plezierige manier mee. Met 6.000 bezoekers was het festival dan ook uitverkocht 

Lees meer

—————

28-08-2014 09:00

Introductieconcert Hogeschool Enschede

Zo'n 5.000 studenten verzemelden zich woensdagavond voor het podium op de Oude Markt in Enschede voor optredens van o.a. Kraantje Pappie, Jett Rebel en Shermanology. Het Introductieconcert, jaarlijks het hoogtepunt van de introductieweek van het nieuwe schooljaar, was mede door het goede weer ook dit jaar weer een groot succes.

Lees meer

—————

04-08-2014 09:00

Open Dag FC Twente

Gisteren werd in en om De Grolsch Veste in Enschede de Open dag van FC Twente georganiseerd. Het was één van de drukst bezochte in de historie met ongeveer 30.000 bezoekers. Voor de supporters was er veel te doen. Uiteraard deelden de spelers en speelsters handtekeningen uit, konden er foto's worden gemaakt en werd het nieuwe wedstrijdshirt voor het eerst verkocht. Daarnaast waren er vele atracties, varriërend van een reuzerad tot Highland Games en dat alles gratis!

Op het grote podium waren doorlopend optredens en na het hoogtepunt; de spelerspresentatie, sloot Jannes de Open Dag af.

Lees meer

—————

21-07-2014 09:00

City of Dance en Go Dutch Festival Middelburg

Voor opdrachtgevers EYE4Dance en YouDance mochten we de techniek verzorgen voor de 4 area's van City of Dance in Middelburg. Een erg leuk en geslaagd festival met een ronduit sympathieke organisatie. Voor de zondag werd de deco dit jaar voor het eerst omgebouwd tot een totaal ander concept; het Go Dutch festival. Ook hier veel enthousiaste bezoekers. Het is een eindje rijden, maar wat ons betreft zeker de moeite waard. Daarom, graag tot volgend jaar!

Lees meer

—————

18-07-2014 09:00

Grolsch Summer Sounds weer van start

In de zomervakantie organiseert de Enschedese Horecavereniging VHSE in samenwerking met de Stichting Enschede Promotie sinds enkele jaren 5 donderdagen achter elkaar evenementen onder de noemer Grolsch Summer Sounds. Elke donderdag staat op zich en heeft een andere thema. Ook dit jaar werd er weer begonnen met het Bölke Open Air (door 't Bölke), gevolgd door de Salsa Night (door Rico Latino), de Deure XXL (Willie Oosterhuis), Enschede Rocks (Cafe Rocks), de Nix Blues Night (NiX en MeeR). Dit jaar is er zelfs een 6e avond toegevoegd; een dance feest onder de noemer Broodje Aap, georganiseerd door het gelijknaminge evenementenbureau.

Grolsch Summer Sounds: Altijd leuk! 

Lees meer

—————

Alle artikelen

—————
Welkom bij 
Music & Show Productions!
Wij proberen u hier een indruk te geven van hetgeen wij voor u kunnen betekenen bij het ontwerpen en realiseren van de technische productie van uw evenement. 
Naast de benodigde materialen beschikken we over de kennis en ervaring die van essentieel belang zijn om een hoogwaardige productie succesvol te laten verlopen.
 
Helaas kunnen we op deze plek niet meer doen dan het oplichten van een tipje van de sluier, middels een aantal sfeerimpressies en nieuwsfeiten.
 
Vanzelfsprekend informeren we u in een persoonlijk gesprek graag over hetgeen we in uw specifieke geval kunnen betekenen.
 
Vooralsnog wensen wij u veel lees- en kijkplezier!