Nieuws

08-07-2014 09:00

WK Voetbal Plein Enschede

Op de tot Oranjeplein omgedoopte Oude Markt in Enschede, draaide DJ Rob Toonen voorafgaand aan en na afloop van alle wedstrijden van Oranje. De sfeer was alle dagen geweldig en de Oude Markt liep, hoe verder het Nederlands elftal kwam, als maar voller.
Op het horecaplein kon het publiek de wedstrijden volgen op vier grote schermen. Drie van de Vereniging Horeca Stad Enschede (VHSE) en een scherm dat uitgaansgelegenheid Aspen Valley speciaal voor haar eigen terras heeft opgebouwd. Voor de toren van de Grote Kerk waren  twee podia gebouwd, een met ‘Enschede Oranjeplein’ dat het domein is van de dj en een WK Futebol Plein waar het grote scherm hangt.
 

Lees meer

—————

30-06-2014 09:00

School- en Volksfeest Goor

Vanzefsprekend ontbraken we dit jaar ook niet op het Goorse School- en Volksfeest. Van de Kindermusical, via de reunie van het Twente Combo, naar de Big Band van Apollo, de prijsuitreiking van de optochten en natuurlijk de optredens van bands als de Perfect Showband en Tilt, in alle gevallen mochten wij de techniek weer verzorgen.

Lees meer

—————

02-06-2014 09:00

Druk Hemelvaartweekend

Traditiegetrouw is het hemelvaartweekend een van de drukste weekenden van het jaar. Dit jaar waren er op de Zomerfeesten in de Hoeve 2 identieke tenten die aan elkaar geschakeld waren. Hierdoor ontstond een totale vloer van 50 x 80 meter. Optredens waren er o.a. van de BZB, Handsome Poets, Miss Montreal, Nielsson en de Hakviolen. Ook op het Woodwall Festival in Zutphen stonden 2 poda, met hier oa. Djumbo, Brainpower, Erwin Nyhoff, King of the World en Soul Sister Dance Revolution. Tot slot Was er het Twents Gitaarfestival in Enschede, waar diverse grootheden voorbij kwamen.

Lees meer

—————

26-05-2014 09:00

MegaParty Weerselo

Stilzitten is achteruitgang. Dus is de Megaparty Weerselo dit jaar voor het eerst een festival, dat met een programma vol landelijke dj's een kleine zevenduizend bezoekers hoopt te trekken.
 
Al voor de achtste keer organiseren Maarten Ensink en de broers Tom en Bas Leuveld de Megaparty in Weerselo. Maar nog geen enkele keer was het evenement gelijk aan het jaar ervoor. Steeds weer wat nieuws: een dag erbij of een dag eraf, één grote tent of meerdere tenten, kortom: stilzitten is er niet bij. Zoals ook nu bij de editie van 2014. De Megaparty Weerselo is geen gewoon tentfeest meer, het is een festival geworden. Dit jaar op zaterdag 24 en zondag 25 mei.

Lees meer

—————

21-05-2014 09:00

FC Twente: Afscheid Sander Boschker en Jaarfeest Gouden Talenten

Deze week 2 evenenten voor FC Twente. Allereerst algelopen vrijdag het Jaarfeest van Businessclub de Gouden Talenten, met o.a. optredens van Beat It, Raffaela, Show me 90's, Liz Richards en de Disco Kings, gevolgd door de afterparty ter gelegenheid van de afscheidswedstrijd van club icoon Sander Boschker afgelopen dinsdag. 

Dit keer geen grote Line Array's, maar verlichte dansvloeren, carrétjes, sfeerverlichting en deco. Een welkome afwisseling tijdens het festivalseizoen.

Lees meer

—————

30-04-2014 09:00

Martin MAC-700, Martin Mac-101 en Studio Due CS-4

Na de investering in een nieuw Line Array Systeem kon een update van het licht niet achterblijven. Vandaag kwamen er 40 nieuwe spots binnen; 16 x Martin MAC-700 en 24 x Martin MAC-101, wat het totaal brengt op 120 koppen. Naast deze moving heads zijn ook 4 Studio Due CS-4 (moving ACL's) aangeschaft.

Lees meer

—————

27-04-2014 09:00

Oranjedagen aftrap van het seizoen in Enschede

Met de Oranjedagen hebben we de aftrap gehad van wederom een mooi seizoen op de Oude markt in Enschede. 2 dagen lang was er door de Oranjevereniging, in samenspraak met Enschede Promotie en de VHSE gezorgd voor entertainment voor alle leeftijden. Op de vrijdagavond werd er op een volgelopen plein gestart met optredens van o.a. Tilt, Lickety Split, Lester Williams en Show me  90's. Koningsdag werd gestart met een Koningsontbijt voor genodigden in de Grote Kerk, onder muzikale begeleiding van het Valerius Ensemble. 's Middags waren er op de 2 podia optredens van o.a. de New Edition Big Band, DaVinci, Broadway, Highway 61 en Come Again.

Lees meer

—————

26-04-2014 09:00

Oranjenacht Gouda goed bezocht

Ook dit jaar stonden we tijdens de Oranjenacht weer in het altijd gezellige Gouda. Hoewel een stevige buit aan het begin van de avond nog roet in het eten dreigde te gooien, kwamen ca. 20.000 mensen naar de Markt om te genieten van optredens van o.a. Monique Smit en Tim Douwsma, Nielson, Gers Paroel en niet te vergeten de mannen van Vangrail. 

 

De Oranjenacht, dit jaar alweer voor de 16e keer op rij georganiseerd door organi- satieburo Grand Cayon, was voor ons een mooie gelegenheid om te kijen wat er na 100 meter over zou blijven van 8 toppen MLA6 en 6 M88 subs per kant. Het systeem overtuigde ook in de open lucht met glans!

Lees meer

—————

10-04-2014 09:00

Kidsday 2014 in Go Planet Enschede

Op woensdagmiddag 9 april vond in Go Planet in Enschede wederom een zeer geslaagde Kidsday plaats, georganiseerd door Stichting Kans voor een Kind. 
Het doel van Kidsday is om de chronisch zieke kinderen van de drie Twentse ziekenhuizen een middag lang te laten genieten van een geweldig feest. Zo waren er shows van Mr. Robot, Piraat Willian, MainStreet evenals vele kermisattracties en een keur aan allerlei lekkere dingen om te eten en te drinken.
Wij zijn trots meegeholpen te hebben aan de realisatie van dit mooie evenement.

Lees meer

—————

01-04-2014 09:00

Nieuw McCauley MLA6 Arena systeem

Voor het komende festivalseizoen is geïnvesteerd in een compleet nieuw Large Format Line Array Systeem, het McCauley MLA6. Hoewel de afgelopen jaren het merendeel van de producties zijn verzorgd met het McCauley MLA3 systeem, hebben we met het MLA6 nu ook een volwaardig Arena Systeem in huis. De headroom die dit systeem in zich heeft is ongekend en zal tijdens de komende evenementen veel mensen verbazen.

De totale investering omvat 32 x McCauley MLA6 (2x15"/2x10"/2x2"), 24 x McCauley M88 (2x18"), 4 x McCauley MB6 (fly-frame), 4 x Lab Gruppen LM26 (systeem processor), Lab Gruppen fP1000Q en fP13000 versterkers. 

Music & Show Productions beschikt hiermee over 3 volwaardige Line Array systemen, 24 elementen M.Line (mini), 24 elementen MLA3 (compact) en nu dus ook 32 elementen MLA6 (full size). Alles inclusies subs, processing en amps.

Lees meer

—————

Alle artikelen

—————
Welkom bij 
Music & Show Productions!
Wij proberen u hier een indruk te geven van hetgeen wij voor u kunnen betekenen bij het ontwerpen en realiseren van de technische productie van uw evenement. 
Naast de benodigde materialen beschikken we over de kennis en ervaring die van essentieel belang zijn om een hoogwaardige productie succesvol te laten verlopen.
 
Helaas kunnen we op deze plek niet meer doen dan het oplichten van een tipje van de sluier, middels een aantal sfeerimpressies en nieuwsfeiten.
 
Vanzelfsprekend informeren we u in een persoonlijk gesprek graag over hetgeen we in uw specifieke geval kunnen betekenen.
 
Vooralsnog wensen wij u veel lees- en kijkplezier!