Nieuws

15-10-2012 09:00

Hunefestival; Kane, Ilse DeLange en meer

De 2e editie van het Hunefestival mag wederom een grandioos succes genoemd worden. Meer dan 5.500 bezoekers kwamen op vrijdagavond naar Ruinerwold voor optredens van Kane, Ilse DeLange, Nick & Simon en de Hakviolen. Hoewel het weer er alles aan deed zoveel mogelijk mensen thuis bij de kachel te houden, bleek het festival in haar 2 jarige bestaan genoeg aantrekkings-kracht te hebben om het natuurgeweld te trotseren. De tent was gewoon propvol!

Op zaterdag bleken europa's beste Iron Maiden en AC/DC coverbands, resp. Up the Irons en High Voltage, samen met de regionale helden van Jurassic Park, in staat de iets aangepaste tent nog aardig te vullen.

Een lastige opgave voor de organisatie dit succes volgend jaar weer te overtreffen.

 

 

Lees meer

—————

07-10-2012 09:00

Bedrijfsfeesten, Beurzen en presentaties

Traditiegetrouw is de winter het seizoen waarin de zakelijke markt zich het meest profileert. Naast diverse bedrijfs evenementen rondom de jaarwisseling, zitten we weer volop in de beursstands en presentaties, varierend van nieuwe producten tot jaarcijfers.

Music & Show Productions heeft zich er de afgelopen jaren meer en meer op toegelegd deze markt optimaal te bedienen. Naast investeringen in presentatiematerialen, zoals plasma-schermen, beamers en LED, heeft dit ook consequenties gehad voor de benadering, communicatie en organisatie. Hoewel een bedrijfsevenement wat techniek betreft vaak niet eens zo heel veel verschilt van een theaterproductie of zelfs een dance-festival, worden organisatorische en personele aspecten hier vaak toch net weer iets anders geïnterpreteerd. 

Wij zijn dan ook trots dat ons bedrijf in relatief korte tijd niet alleen de omslag heeft kunnen maken naar de zakelijke markt, maar hier zelfs een serieuze speler is geworden.

Lees meer

—————

01-10-2012 09:00

Theaterseizoen weer geopend

Waar de festivals zich verplaatsen van de buitenter-reinen naar de hallen, worden de feesttenten door diverse acts ingeruild voor theaters.

Ook dit jaar verzorgen we weer diverse theater-producties. Hoewel we wekelijks in de meest uiteen-lopende uithoeken van het land te vinden zijn, zijn we stiekem het meest trots wederom leverancier te zijn voor de 2 toonaangevende producties in het Twents; Helligen Hendrik en Ode aan de Wierdense Revue. Van eerstgenoemde zijn nagenoeg alle voorstellingen zijn nu reeds uitverkocht!

Lees meer

—————

28-09-2012 09:00

Veel nieuwe producten

Ook dit jaar is ons verhuurbestand in de loop van het seizoen weer uitgebreid met de nodige nieuwe materialen. 

Naast de reeds aanwezige M.Line en MLA3 line array's, werd dit seizoen op diverse evenementen McCauley's grote broer het MLA6 systeem ingezet. Dit full size line array (2x15"/2x10"/2x2") wist telkens veel indruk te maken.

Op het gebied van rigging is o.a geïnvesteerd in Slick Klaptruss (FT) en boxtruss (GS) en 16 Loadestar takels.

Tenslotte zijn er ook weer diverse nieuwe specials te bewonderen op lichtgebied. Wat te denken van o.a. 60 x LED PixelWash, 40 x LED PixelBar12, 60 x Acitve Sunstrip, 8 x LED WalWasher, 9 x CityColor etc.

Lees meer

—————

22-09-2012 09:00

Enschede muziekstad

Ook dit jaar waren we weer met regelmaat terug te vinden op de evenementen in de binnenstad van Enschede. Van Koninginnenacht tot het Introductieconcert worden hier jaarlijks diverse evenementen gepland, voornamelijk op de Oude Markt. Andere grotere evenementen zijn o.a. het Vrijheidsfestival en de Grolsch Summer Sounds.  Een mooie foto als deze wilden we u natuurlijk niet onthouden.

Lees meer

—————

18-09-2012 09:00

Elk dorpsfeest een eigen identiteit

Ook dit jaar mochten we weer een groot aantal dorpsfeesten van techniek voorzien.       Met de beschikking over 3 types Line Array (small, medium en full size) en een ruime hoeveelheid conventionele luidsprekers konden we elk feest optimaal invullen.               Helemaal qua lichtontwerp wordt elk evenement als uniek gezien en wordt telkens weer een ander concept bedacht. Dit jaar is er verder veel aandacht besteed aan sfeerverhogende elementen. Zo is er geïnvesteerd in decolight, video en special FX.

Ook voor de dorpsfeesten blijft ontzorgen ons thema!

Lees meer

—————

08-09-2012 09:00

HAKVIOLEN bij Music & Show Productions

De Twents, Achterhoeks, Drentse Rock & Roll showband "Klaver en de HAKVIOLEN" is geformeerd rond zanger Bert Klaver, die op geheel eigen wijze vertolkt wat er in de harten van veel jonge rockers leeft. Dit met eigen teksten in zijn streektaal (Drents). Bert neemt naast de zang ook de slaggitaar voor zijn rekening. Richard Nijboer is als gitarist aange-trok-ken vanwege zijn virtuoze gitaarspel en strakke rifs. Gelukkig bleek ook hij te kunnen zingen en wordt Bert regelmatig aangevuld met een prachtige tweede stem. De basis van de band wordt gelegd door Tom peters (bas) en Ronald Roerink (drums). Twee jongens die al vele jaren samen speelden en daarom een strak fundament onder de muziek leggen.

Klaver en de HAKVIOLEN is een rock / rock & roll, show- en feestband met een repertoire bestaande uit eigen werk en enkele covers, die vaak zijn voorzien van een eigen tekst.

Lees meer

—————

05-09-2012 09:00

Introductie Concert

Na Van Velzen, Ilse DeLange, Krezip en diverse andere grote namen, was het dit jaar de beurt aan Go Back To The Zoo om de studenten in Enschede voor zich te winnen. De mannen hadden er weinig tot geen moeite mee de ca. 8.000 bezoekers op het plein in beweging te krijgen.

Ondanks het nog beperkte aantal hits was de sfeer erg goed. en met dank aan het goede weer en de sympahieke crew werd het een mooie zomerse avond.

Lees meer

—————

17-08-2012 09:00

Gay Pride 2012 Rembrandtplein en Regulier


Ook dit jaar waren we weer aanwezig op de altijd gezellige Amsterdam Gay Pride.

Op het Rembrandtplein met o.a. de Coen en Sander Show, Mister Gay verkiezing en natuurlijk het slotfeest van de Gay Pride en in de Reguliersdwarsstraat met diverse DJ's en acts. Net als elk jaar een evenement zonder incidenten. 

Lees meer

—————

15-08-2012 09:00

Summer Sounds Enschede weer succesvol

 

Traditiegetrouw vinden rond de schoolvakanties op de Oude Markt in Enschede de Grolsch Summer Sound Concerten plaats. Elke donderdag avond heeft zijn eigen thema. Opener was ook dit jaar weer het Bölke Open Air, gevolgd door De Deure XL, Salsa Night, Blues Night en Rock Night. 

Mede door het prettige zomerweer werden de evenementen over het algemeen goed bezocht.

Vanzelfsprekend tekende Music & Show Productions ook dit jaar weer voor de techniek.

Lees meer

—————

Alle artikelen

—————
Welkom bij 
Music & Show Productions!
Wij proberen u hier een indruk te geven van hetgeen wij voor u kunnen betekenen bij het ontwerpen en realiseren van de technische productie van uw evenement. 
Naast de benodigde materialen beschikken we over de kennis en ervaring die van essentieel belang zijn om een hoogwaardige productie succesvol te laten verlopen.
 
Helaas kunnen we op deze plek niet meer doen dan het oplichten van een tipje van de sluier, middels een aantal sfeerimpressies en nieuwsfeiten.
 
Vanzelfsprekend informeren we u in een persoonlijk gesprek graag over hetgeen we in uw specifieke geval kunnen betekenen.
 
Vooralsnog wensen wij u veel lees- en kijkplezier!