Nieuws

23-09-2011 00:00

Breda in Concert & Drop the '90's

Lees meer

—————

06-05-2011 09:00

Bevrijdingsdag

Bevrijdingsdag is traditiegetrouw Festivaldag. Ook dit jaar verzorgden wij de techniek voor diverse evenementen verdeeld over het land. Hieronder een foto van het feestje dat Absolutely Fresh organiseerde op een vol Van Heekplein in Enschede. 

Lees meer

—————

01-05-2011 09:00

Koninginnedag en -nacht

Het festival seizoen is weer begonnen met diverse evenementen rondom Koninginnedag. Wij waren o.a. vertegenwoordigd op de Oude Markt en het Van Heekplein in Enschede, op het Koninginnedag Festival in Rijssen en in de Reguliersdwarsstraat in Amsterdam. Mede dankzij het goede weer stuk voor stuk druk bezochtte evenementen.

Absolutely Queensnight, Van Heekplein Enschede

Reguliersdwarsstraat, Amsterdam

Lees meer

—————

07-02-2011 09:00

Opening Tour 2011 Mooi Wark

Na de succesvolle Maf Ja Tour 2010 met zo'n honderd live shows, een nieuw album en twee hitsingles vond afgelopen vrijdag de aftrap plaats van denieuwe tour van de Drentse rockformatie Mooi Wark: De Strijd der Tiettanen.

Het decor omvat elementen uit de Griekse Mythologie en bevat naast mooie kostuums en pilaren weer de nodige special effects, waaronder dit jaar veel vuur! Het belooft al met al weer een mooi spektakel te worden, waarmee de band ook dit jaar menig zaal-, feesttent- en festival bezoeker versteld zal doen staan. Music & Show Productions tekent voor de techniek.

Hoewel Mooi Wark door velen lang gezien is als een leuke gimmick, bewijst de band wederom dit vooroordeel moeiteloos van zich af te gooien. Mooi Wark staat n.l. garant voor een geweldig feest, maar is daarbij 100% rock & roll.

Lees meer

—————

16-11-2010 09:00

Music & Show Productions op Business Meeting Twente

 

Music & Show Productions vandaag en morgen op Business Meeting Twente

Naast inspirerende sprekers als onder meer Elco Brinkmantrendwatcher Adjiedj Bakas en The NetworKing Charles D.A. Ruffolo, biedt de Business Meeting Twente een goed gevulde beursvloer en de mogelijkheid om deel te nemen aan diverse Workshops en Trainingen. Ook kunt u getuige zijn van een live-show van RTV Oost rondom de bekendmaking en uitreiking van de jaarlijkse ‘Beste Werkgever Award’

Wilt u gratis toegang tot de beurs en wilt u zeker zijn van een plaats bij één van de vele lezingen? Schrijf u dan vandaag nog in als bezoeker. Want wie efficiënt en energiek wil ondernemen, is van de partij op 16 & 17 november 2010 in het Expo Center Hengelo. U vind ons op stand C16, vlak bij Grand Cafe Boenders.

Lees meer

—————

15-11-2010 09:00

Theaterseizoen geopend

Music & Show Productions is dit jaar verantwoordelijk voor 2 theater producties die beide volledig in het dialect worden gesproken. Zowel de theatertour van Helligen Hendrik, bekend van RTV Oost, als die van Ode aan de Wierdense Revue worden door ons technisch ondersteund.

Beide voorstellingen kenden een vlekkeloze start, waarbij de positieve recensies niet van de lucht waren.

De Wierdense Revue behoeft voor de gemiddelde oosterling niet veel introductie. In de theaterproductie 'Ode aan de Wierdense Revue' komen hoogtepunten uit het repertoire van het oorspronkelijke gezelschap voorbij. De Wierdense Revue speelde van de jaren 50 tot in de jaren 80 sketches en liedjes in het Twents dialect over alledaagse dingen

Spel en zang: Gert Jan Oplaat, Marijke Hovestad, Jan Riesewijk en Anita Bolink. Regie: Laurens ten Den, Naar een idee van: John Weijel, Productie: NeW Entertainment, Uitvoerend producent: Dinand Leferink

e. In de show gaat Hendrik op de politieke toer. Bijgestaan door zijn assistent “schoffel-Gertje” richt hij de partij ‘Hellig Nederland’ op. De partij heeft zeer uitgesproken standpunten die door partijleider Hendrik van der Pette in een vlammende toespraak naar voren worden gebracht. Voorts richt de nukkige cabaretier zijn pijlen natuurlijk op alles wat hem niet zint in onze maatschappij; en dat is nogal wat. Mannen met rode broeken, familiedagen, bevallingen, levende kerststallen, klootschieters en de Partij voor de Dieren… Hendrik heeft er een uitgesproken mening over. In “Nôh” gaat hij dan ook tekeer als nooit tevoren. Een avondvullende show vol wild geraas, gefoeter en getier, waarbij de geluidsbarrière meerdere malen doorbroken wordt. Voer voor de liefhebbers.

Helligen Hendrik: Bert Eeftink, Muziek: Paul Schabbink, Uitvoerend producent: Roel Zweers

Lees meer

—————

04-10-2010 09:00

Goed geslaagd 2e Siepel Festival

Het 2e Siepel Festival, dit jaar wederom gehouden in het Drentse Schoonoord, is wederom succesvol verlopen.

Met meer dan 2.200 bezoekers was de tent 's morgens tijdens het Kinder Concert van Mooi Wark al ruim van tevoren uitverkocht. Toch probeerden ruim 300 vaders en moeders probeerden samen met hun kinderen 's ochtends nog een kaartje te bemachtigen. Het mocht helaas niet baten: Er kon geen kind meer bij in..

Het eigenlijke festival vond plaats van 14.00 en 02.00 uur. In de twee tenten waren optredens van o.a. De Ragebollen, BZB, WC Experience en de Zingende Fresia's, maar ook Peter Koelewijn en Maywood droegen hun steentje bij. Vanzelfsprekend werd het festival in stijl afgesloten door Mooi Wark.

Al met de 2e editie van het Siepel Festival goed voor meer dan 5.000 bezoekers.

Lees meer

—————

23-08-2010 09:00

Festival op de Markt groot succes

 

Nadat de toekomst van het festival in eerste instantie nog erg onzeker leek, hebben de Hengelose VVV, de Horeca en het Rabotheater de handen ineen gestoken om, onder leiding van Belevingsorganisator Allus, een kwalitatief hoogwaardig evenement neer te zetten.

Donderdagavond 19 augustus was de aftrap van het 4-daagse gratis toegankelijke Festival op de Markt, met als thema Dance Hengelo. Vanaf 19.00 uur traden o.a. Silicone Soul, Erick E. Di-rect's Jamie & Spike en Groove Collective op voor zo'n 2.500 bezoekers. Op de vrijdag en zaterdag waren o.a. de Gibson Brothers, Boris & Band, Franse Bauer, Glennis Grace en Van Dik Hout de grote trekkers. Vooral tijdens de optredens van Frans Bauer, live begeleid door de First Showband, en Van Dik Hout liep Hengelo massaal uit. In totaal heeft het festival zo'n 15.000 bezoekers getrokken.

YouTube Van Dik Hout Hengelo

Lees meer

—————

07-08-2010 09:00

Music & Show Productions @ Rembrandtplein en Canal Parade

Afgelopen weekend was Music & Show Productions sterk vertegenwoordigd tijdens de Gay Pride in Amsterdam. Op het Rembrandtplein verzorgden we op de vrijdag de techniek voor de Homo Top-100 tijdens de Coen en Sander Show van BNN 3FM Live en de Mr. Gay Netherlands verkiezing. Op de zaterdag waren er diverse optredens van o.a. waren er optredens van o.a. Rachel (X Factor), Do en de Vengaboys. Ondanks het slechte weer was het evenement een groot succes.

 

Naast de productie op het Rembrandtplein waren we ook verantwoordelijk voor de techniek op 6 prominente boten in de Canal Parade. Zo verzorgden we bv. het geluid op de boot van de Europese Unie, die de parade dit jaar opende. Op deze boot werd een klassiek orkest van ca. 40 personen versterkt. Andere boten waarvoor we de techniek mochten verzorgen waren o.a. de Gay Africa boot, de Out TV boot en de Gara Loco boot. 

YouTube filmpje 1 

YouTube filmpje 2

Lees meer

—————

28-07-2010 09:00

Freshtival 2010 groot succes

Met 5 verschillende Area's is Absolutely Fresh er dit jaar wederom in geslaagd een prachtig evenement neer te zetten. Afgelopen zaterdag bezochten meer dan vierduizend danceliefhebbers de 2e editie van het Freshtival op recreatiepark Het Rutbeek in Enschede. Mede dankzij het weer was het voor de bezoekers prima vertoeven op deze schitterende locatie aan de rand van het water. Net als vorig jaar waren line up, aankleding en de overige aspecten van het evenement van hoge kwaliteit. Met een line up met o.a. Don Diablo, Vato Gonzales, Benny Rodriquez en Sander Kleinenberg is het Freshtival nu al niet meer weg te denken. Dit Festival kan de komende jaren nog heel groot worden..

Lees meer

—————

Alle artikelen

—————
Welkom bij 
Music & Show Productions!
Wij proberen u hier een indruk te geven van hetgeen wij voor u kunnen betekenen bij het ontwerpen en realiseren van de technische productie van uw evenement. 
Naast de benodigde materialen beschikken we over de kennis en ervaring die van essentieel belang zijn om een hoogwaardige productie succesvol te laten verlopen.
 
Helaas kunnen we op deze plek niet meer doen dan het oplichten van een tipje van de sluier, middels een aantal sfeerimpressies en nieuwsfeiten.
 
Vanzelfsprekend informeren we u in een persoonlijk gesprek graag over hetgeen we in uw specifieke geval kunnen betekenen.
 
Vooralsnog wensen wij u veel lees- en kijkplezier!