17-01-2010 09:00

25 jaar TOS Gala in Go-Planet

 

 

 

De Twentse Ondernemers Soci√ęteit (TOS) is het grootste sport- en zakenplatform voor het bedrijfsleven in Oost-Nederland. De TOS bevordert de zakelijke en persoonlijke contacten van haar deelnemers op een informele wijze en ondersteunt daarbij de sportieve ambities van FC Twente. De TOS richt zich zowel op het grootbedrijf als het MKB. 

Afgelopen zaterdag werd het 25 jarig jubileum van de TOS op grootse wijze gevierd, middels een dinnershow voor 880 genodigden. Voor de gelegendheid was de grote zaal van Go-Planet in Enschede omgetoverd tot een heuse Parijse nachtclub, in de stijl van de Moulin Rouge. De volledige productie kwam tot stand met behulp van uitsluitend TOS leden. Zo werd de aankleding van de hal gedaan door party verhuurders Roka Rent en Party Rent, werd het diner verzorgd door 't Holscher Catering en Boenders Catering en werd de techniek zowel in de zaal als op het podium verzorgd door Music & Show Productions.

Onder regie van Frank Halters werd een spetterende show neergezet, met medewerking van o.a. Berget Lewis en Candy Dulfer, die werden begeleid door het fantastische orkest van Stephan Geusebroek. Verder waren er optredens van Jeroen van der Boom (met zijn eigen band) en de showdancers van The Dance Company. Het dessert buffet werd opgesteld in de kleine zaal (VIP) van Go-Planet, alwaar DJ Rose de after-party inzette.

 

De productie van het evenement was in handen van Robert J. Reinders Events. Een speciaal woord van lof voor Hans Aink en zijn productie team, die het evenement tot in de puntjes wisten te verzorgen. Het werd een feest waarover door degenen die het voorrecht hadden erbij aanwezig te zijn nog lang nagepraat zal worden. De complimenten van het bestuur van zowel de TOS als FC Twente waren dan ook niet van de lucht.

Klik hier voor een eerste fotoreportage.

—————

Terug