30-04-2009 09:00

Koninginnenacht Enschede druk bezocht

Op Koninginnenacht veranderde Enschede in een grote Oranje mensenmassa. In het centrum van de stad had de organisatie op 2 podia een afwisselend programma gepland. Op de Oude Markt programmeerde NeW Entertainment een groot Hollands feest onder leiding van DJ Theo Otten, met onder andere:Bitter en Zoet (Winnaar van het Enschedese Smartlappenfestival), Truus Trut en de Terlenka’s. Just Like Robbie Williams laat de liedjes van de gelijknamige popster horen. Dit knallende feest wordt geopend door de Dikdakkers.

Hoewel het druk was op de Oude Markt, vond het grootste spektakel dit jaar wederom plaats op het Van Heekplein, waar het de mannen van Absolutely Fresh oweer was gelukt een aantal grote namen uit de DJ-scene te programmeren op de Mainstage, waaronder Erik-E, Marc Vano, Sunnery James & Ryan Marciano, De Jeugd van tegenwoordig en Benny Rodrigues. Een geweldige line-up voor Koninginnennacht in Enschede, waar menige grotere stad jaloers op zal zijn geweest.


—————

Terug


Absolutely Fresh

Absolutely fresh organiseert voor een breed publiek conceptmatig eigen label dance events in Oost Nederland. Onderscheidende en verrassende evenementen worden van A tot Z voor u geregeld.

- Full service bureau voor dance-events met alles onder 1 dak en 1 aanspreekpunt voor het totale evenement.
- Vernieuwend en creatief, van conceptmatige invulling tot en met concrete uitvoering
- Flexibel en snel handelen zonder kwaliteit te verliezen