30-08-2009 09:00

Geuzenpop blijft groeien

 

 

Stichting Geuzenpop heeft als doel het opzetten en doen slagen van een groot groeiend festival in Enschede. Stichting Geuzenpop geeft naast nationale en internationale bands, lokale bands en startende bands de mogelijkheid om hun muziek ten gehore te brengen voor een groter publiek. Geuzenpop wil meer plaats maken voor de muziek, cultuur en jeugd in Enschede en omgeving. De Stichting Geuzenpop zet zich in voor startende en doorgroeiende bands en artiesten (voornamelijk) in de regio Twente. Zo meldt de website.

Hoewel het festival elk jaar blijft groeien, draait het nog steeds voor de volle 100% op vrijwilligers. Ook voor wat betreft de techniek doet Geuzenpop alles in eigen beheer en wordt uitsluitend met gemotiveerde vrijwilligers gewerkt. Waarvoor lof!
Music & Show Productions leverde dit jaar voor het eerst wel alle apparatuur.

Op de 5de editie, 2009 speelde o.a.: Infadels (UK), Epica, De Staat, Sonic Syndicate (SE), Elle Bandita, Hit me TV, Janez Detd (BE), Drive Like Maria (BE/NL), The Bloody Honkies, T.I.M. (USA/NL), The Hot Stewards (DK/DE/NL), V8Wankers (DE), Superbutt (HU), Filthy Nelly, The Death Letters en vele anderen

—————

Terug