13-05-2009 09:00

Grolsch Greenlight District / Introductie nieuwe Beugelfles


Van 26 April tot 12 Mei werd de binnenstad van Enschede omgedoopt tot het Greenlight District. Het startsein werd gegeven op 26 April, toen de nieuwe Beugelfles van Grolsch op spectaculaire wijze werd geïntroduceerd aan een ongekend groot publiek.Met een combinatie van licht, geluid, video en lasers wilde Grolsch laten zien helemaal van deze tijd te zijn en jongeren als primaire doelgroep te zien. 

 

De nieuw slogan “Zo eigen als Grolsch” paste prima bij de beleving van de avond. Het werd een gezellige party, waarbij jong en oud zich prima vermaakten.De organisatie was in handen van Absolutely Fresh Entertainment en de productie werd gedaan door het Enschede Uitburo. Naast de techniek op het podium leverde Music & Show Productions o.a. ook de 10 City Colors die de Oude Markt 3 weken lang ‘s avonds groen kleurden.

—————

Terug


Green Light District succesvol
Het Green Light District is een campagne die Grolsch internationaal inzet. Trendsettende steden als London en Manchester gingen Enschede voor als Grolsch Green Light District. In het Verenigd Koninkrijk is de campagne bekroond met diverse marketingawards. Het Enschede Uitburo en de Vereniging Horeca Stad Enschede hebben Grolsch gevraagd dit ludieke idee ook uit te voeren op de Oude Markt, om Enschede als uitgaansstad letterlijk en figuurlijk in de spotlights te zitten.