07-06-2010 09:00

Mooi Wark naar Music & Show Productions

 

Sinds de hitsingles “IDIOOT”, “BOKKIE OF EEN GEITTIE“, “IN DE BLOTE KONT” en “ACHTER DE TENT” heeft de in 1992 opgerichte Drentse rock & roll band Mooi Wark een groot deel van Nederland veroverd en inmiddels landelijke bekendheid verworven. Vele zalen en feesttenten zijn in de afgelopen jaren plat gespeeld. Van de albums “Gewoon Idioot” (2006), “Bok ‘m d’r op” (2008) en “Rock & Rodzooi” (2009), allen geproduceerd door Dick Kemper (ex-Vandenberg), zijn inmiddels al ruim 30.000 stuks over de toonbank gegaan. Laats genoemde albums kwamen op respectievelijk nummer 9 en 7 binnen in de Nederlandse Album Top 100.

In juli 2009 bracht Mooi Wark de single “TEPELS LIEGEN NIET” uit, welke hoog in de single-charts belandde. Het meezing-gehalte tijdens dit nummer is weergaloos, waardoor deze single net als “In de blote kont” zeker in het rijtje van hitsingles geschaard kan worden. Ook de opvolger “WARKENDE HELDEN” doet het goed en werd voorzien van een professionele videoclip die zeer vaak op de landelijke zenders te zien was.

Mooi Wark behoort met ruim 100 lives shows per jaar tot één van de grootste live bands van Nederland. De optredens van Mooi Wark, waarbij de lol en grappenmakerij van het podium spetteren, staan als een huis en klinken als een klok! De aanstekelijke eigen nummers, die variëren van lekkere rock ’n roll tot dampende feestnummers, zorgen voor een vrolijke mix van herkenning waarbij ook een goede ballade niet wordt geschuwd. Vele hits passeren de revue en met een ijzersterke podiumpresentatie, een flitsend decor en een spectaculaire show wordt menig bezoeker vermaakt. 

Onder de noemer “Maf-ja Tour” zal Mooi Wark ook in 2010 weer door heel Nederland reizen. Met zo’n 100 shows, die in het teken staan van het thema “maffia”, zit het jaar wederom zo goed als vol en zal het publiek (siepelrockers) weer veel nieuwe dingen te horen, maar ook te zien krijgen. 

Music & Show Productions verzorgd sinds kort ook de techniek voor Mooi Wark.

 

—————

Terug