19-10-2009 09:00

Sterrenweekend daverend succes

 

Sinds vorig jaar staat in Goor het 3e weekeinde van oktober in het teken van het Sterrenweekend.

Onder aanvoering van Jan (van de Ster) Roelofsen en Eric (Impuls) Nijhof werd dit jaar wederom een geslaagd evenement neergezet in de tent op het evenemententerrein aan de Deldensestraat. Op de zaterdagavond waren er optredens van onder andere Frans Duyts, de Gebroeders Ko, de Goorse Toppers, Jannes en de DJ's Wipneus en Pim.


De zondag werd reeds om 11.00 uur gestart met een speciale editie van de succesvolle Auf Geht's Show, een middag vol vermaak in het teken van Duitse gemütlichkeit, volksmuziek, bier in pullen en Bratwürst.

Optredende artiesten waren o.a. het Goors Schlagerkoor, de Palemiger Spatzen, Werner Redlich, de Trumpet Stars en de Alpenzusjes.

De techniek verzorgd door Music & Show Productions. info: www.sterrenweekend.nl

 

—————

Terug


Hof-van-Twente

Auf Geht`s climax Sterrenweekend

 

De show "Auf Geht"s" is de grote trekpleister op de zondag van het Sterrenweekend in Goor. Met de allerbeste Alpenlandenmuziek is alles tot in de puntjes geregeld door het Sterrenweekend-team. Fraaie feesttent, perfect geluid, sfeervol licht en decor, horeca, entertainment, originele dirndl"s, traktaties, topmoderator en liveoptredens van schlagerkönig Werner Redlich en de original Palemiger Spatzen. En, het koor "Goorse Schlagerzangers", vrienden van de show.