01-03-2009 09:00

Vital Sign naar Music & Show Productions

Na reeds enige tijd te hebben gelonkt, heeft ook Vital Sign onlangs definitief de overstap gemaakt naar Music & Show Productions. Hoofdreden was dat de band door steeds groter wordende optredens behoefte kreeg aan een verhuurbedrijf met meer back-up en ervaring.

Vital Sign timmert ondertussen al weer zo’n 10 jaar fanatiek aan de weg, al die tijd in dezelfde vierkoppige bezetting. Het repertoire bestaat voornamelijk uit rock georiënteerde covers, maar varieert van Van Halen tot ABBA.. En dat zonder toetsenist!

Sinds kort is de band exclusief te boeken met zangeres Ellen (Eeftink), die vooral bekend is geworden doordat ze de 3e plek wist te bereiken in de finale van Idols 2007.Mede door de toevoeging van Ellen is Vital Sign niet meer weg te denken uit de programmering van veel discotheken en feesttenten.

Meer info op www.vitalsign.nl

 

—————

Terug


Vital Sign!
Rockend door de complete pophistorie

Ongeneerd knallen, lekker uit je dak gaan en feesten met het energieke viertal Vital Sign. Laat je verassen door de veelzijdigheid van deze band die in een basis bezetting werkelijk alles uit de kast trekt, van Abba tot en met Van Halen, maar altijd en bovenal LIVE!