15-03-2009 09:00

Wipneus & Pim naar Music & Show Productions

Ze heten DJ’s Wipneus & Pim en ze staan garant voor ouderwets feesten, oftewel dansen en springen op de leukste platen uit de muziekgeschiedenis. En dat zijn behalve lekkere ‘cheesy’ platen als ‘When the rain begins to fall’ van Pia Zadora en de herkenninsgmelodie van ‘The A-team’ ook ‘Seven Nations Army’ van de White Stripes en een goeie house-deun. Met hun hilarische ‘feel-good’-acts hebben Wipneus & Pim een nieuwe dj-cultuur tot stand gebracht. Daarin speelt de participatie met hun publiek een hoofdrol door middel van danswedstrijden, ouderwetse ‘jongens-tegen-de-meisjes’-competities en playback-battles.

Wipneus & Pim treden op voor jong, oud en alles wat daar tussenin zit. Ze hebben een hele leuke theatershow voor de kids, ze zetten feesttenten en popzalen op hun kop, maken bedrijfsfeesten pas écht leuk en kunnen de juiste toon zetten op elke ontvangst of bijeenkomst.

Techniek van Wipneus & Pim vanaf nu door Music & Show Productions. 

Meer info op www.wipneusenpim.nl

 

—————

Terug


De Showtrap
De Showtrap is de tweede familievoorstelling van dj’s Wipneus & Pim. Hun eerste familievoorstelling Dj’s Wipneus & Pim Trakteren was direct al heel succesvol.
Dat resulteerde in optredens op grote evenementen als Legoworld en Het Feest Van Sinterklaas waar voor beide dj’s een zeer prominente rol was weggelegd.